Russische ruimtevaartuig – maan reis naar de Federatie

Russische ruimtevaartuig – maan reis naar de Federatie

Begonnen in de maan reis is ook geschikt voor de russische Federatie (Fegyeracija) ruimtevaartuig bouwen. De buurt-baan rond de Aarde te vliegen en de maan reis is ook geschikt voor de nieuwe russische ruimteschip van de bouw van de actieve fase. Voltooid het gehele ontwerp-documentatie, nu sommige delen zijn beginnen te bouwen. De eerste, die gepland staat voor 2021, die zal worden voorgelegd ruimteschip in de buurt-baan rond de Aarde te vliegen ontworpen. De vier-koppige bemanning staat van het transport van het afval naar 80 procent composiet materialen, de landing eenheid en 1570C type van nieuwe aluminium legeringen zal bouwen.

is de ruimte vol diamanten planeten

is de ruimte vol diamanten planetenDe vleugel zonder een ruimteschip, volgens de plannen, alleen een persoon kan werken, zelfstandig vliegen voor 30 dagen, een ruimtestation als deel van een jaar verblijf in de ruimte. De ruimtevaartuigen en de Angara-A5V en de Angara-A5P-type starters zullen ze een baan. De eerste automatische vlucht 2021-is gepland voor de eerste astronauten en in 2023 zullen ze worden. Elke kamer is gepland tot en met 2029 in de landing op de maan.

De Roszkoszmosz russische ruimtestation bedrijf dinsdag bekend dat het een open wedstrijd, op zoek naar astronauten naar de maan. De baan is 35 jaar jonger dan de russische burgers, die van toepassing zijn aan technische, wetenschappelijke, of de luchtvaart professionele diplomaat u hebben, en hun ervaringen met vliegtuigen en raketten productie en in de lucht-en ruimtevaart industrie.
De Lomonosov Moscow State University, November 2016 zelfs aangegeven dat de ruimtevaart afdeling is de voorbereiding voor de lancering in die astronauten en andere professionals zullen ze de opleiding. Nu, echter, is zeker, September 2017 ongeveer 100 studenten nemen van de ruimte. De armen lijn en de activiteiten van het veld opererende bedrijven en instellingen, waaronder de roszkoszmosz met de energie van en het Space research Institute.

De Federatie schip en de constructie is ontworpen voor de ondersteuning van de nationale veiligheid, de technologische onafhankelijkheid, ongehinderde toegang tot de russische ooit kreeg van de ruimte en met succes te implementeren en mensen en vracht levering aan de baan van de Aarde rond de ruimte station, of te landen op de Maan. Het project, een voorlopig budget van bijna 60 miljard roebel.

Ring ontdekt de Neptunuszon dan Haumea dwerg planeet rond de hongaarse onderzoekers met de hulp van.

De Neptunuszon buiten, verre object de okkultáció, de ster licht is onzichtbaar voor lang door de deskundigen in meer detail om te voldoen aan, die heldere hemel is vereist. De Haumeát de Internationale Sterrenkunde Vereniging, in 2008, ontdekte dat de vijf dwergplaneten Pluto, Ceres, Eris en Makemake. Dit zijn de Neptunus ligt achter, dus de Zon is 50 keer meer afstand dan de Aarde.

Op 21 januari, wanneer de Haumea naam dwerg planeet schaduw geveegd Europa, met Hongarije in het centrum van de okkultáció voor het controleren van een aantal van de sterrenwacht. De hongaarse wetenschappelijke Academie (MTA) CSFK Konkoly Thege Miklós Sterrenkundig instituut van Piszkéstetői observatorium in de nacht, van een totaal van 11 telescoop worden waargenomen als de Haumea dekking van de URAT1 533-182543 gemarkeerd met zwakke sterren.

De piszkéstetői 1-meter telescoop en het is gelegen in een bijzonder instrument in een zeer korte, maximaal 2-3 seconden halványodás toon de Haumea voor en na. Sinds de tegels worden symmetrisch is er gebeurd met de dwerg planeet voor en na, meer manen in plaats van een dunne ring is gegeven uitleg van het fenomeen. De andere meting is een meer diepgaand onderzoek uitgewezen extra meetpunten, waar de sterren het licht leek, dan op de gebruikelijke manier. Alle maten zijn op elkaar geplaatst en is ontstaan uit een ring van vorm, heeft de straal van twee maal de Haumeáénak. De piszkéstetői metingen van de ring breedte van slechts 70 km.

fascinerende dingen die je niet weet over Kosmos

fascinerende dingen die je niet weet over KosmosHet zonnestelsel de buitenste regio ‘ s van de vier grote planeten Jupiter, Saturnus, Uranus en Neptunus – ring-achtige formaties. De Haumea en dit is de derde kleine lichaam van het zonnestelsel, die ring is, en het bestaan van bevestigd dat dit fenomeen is niet beperkt tot alleen de grote gázbolygók.

De eerste twee ontdekking van twee speciale hemellichaam, de Chariklo en Chiron is de naam van de centauren rond: deze kleine, 200 kilometer rond de diameter met asteroïden in het buitenste zonnestelsel van het driften in de Saturnus en Uranus tussen gebied. De Haumea is echter een orde van grootte groter dan, manen, en volledig elders, de Neptunuszon te circuleren. De Konkoly Thege Miklós Sterrenkundig Instituut experts zeggen dat de ontdekking dat u anticiperen op de ring is het gemakkelijker te maken die kunnen worden veroorzaakt door de kleine lichamen, asteroïden en de dwerg planeten rond dan ik aanvankelijk dacht.

Kus Csaba, in de Natuur gepubliceerde artikel, een auteur deed me denken aan: “maar drie jaar geleden was iedereen ervan overtuigd dat de ringen van gigantische planeten rond”. De Haumeáról we weten dat om te overleven een grote impact miljarden jaren geleden, en dit is de enige bekende hemellichaam de Neptunuszon ook, die heeft zijn eigen asteroïde familie. Als de effecten ring maken, dan de frequentie van de andere kleine planeten rond nieuwe informatie over hoe evolueerde het zonnestelsel de buitenste regio.

De onderzoekers hadden niet verwacht dat de ring vinden de Haumea rond, maar ze waren niet al te verbaasd merkte José Ortiz, van de Andalusische Astrophysics Institute research associate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright www.nanometing.nl 2022
Tech Nerd theme designed by Siteturner