Als er leven is in de Venus wolken?

Als er leven is in de Venus wolken?

Buitenaards leven onderzoek van wetenschappers van alle soorten rock onderzocht. Mars, bijvoorbeeld, geologische kenmerken, die aangeeft dat ooit was – en is nog steeds – onder het oppervlak van het vloeibare water. De Saturnus en de manen van Jupiter in het geval van het mogelijk dat de oceaan ijs tijdens zijn leven.

De Venus Atmosferische Wendbaar Platform, aka de VAMP

De Venus Atmosferische Wendbaar Platform, aka de VAMPen en Sanjay lima wordt geleid door een internationale onderzoeksgroep kan je helpen om te ontdekken dat de atmosfeer van Venus omstandigheden van temperatuur en druk is mogelijk als het microbiële leven.”Venus heeft veel tijd alleen te ontwikkelen,” legt Lima, opgemerkt dat sommige modellen suggereren dat Venus al een keer, 2 miljard jaar geleden, leefomgeving was vloeibaar water.

De Aarde, de aarde micro-organismen, voornamelijk bacteriën in de sfeer te grote hoogten te bereiken, wat die in de speciaal ingerichte ballonnen hebben bewezen te worden, dat is 41 km hoogte, ze vinden microben. Maar de microben op onze planeet, ongelooflijk moeilijke omstandigheden ze leven. Bijvoorbeeld, de Yellowstone hot springs in de diepe oceanen, in vervuilde gebieden en giftig slib in de zure meren in de wereld.

Rakesh Mogul, California State polytechnic University professor biochemie, volgens Land leven is zeer zure omstandigheden bloeit, kooldioxide feed van en zwavelzuur te maken. Venus is bewolkt, sterk reflecterende en zure atmosfeer van voornamelijk koolstofdioxide en zwavelzuur met vízcseppekből.

De Venus-cloud in real-life mogelijkheid voor de eerste keer in 1967 Harold Morowitz biofysica en astronoom Carl Sagan aan het rijden was. Tientallen jaren later, de planetaire wetenschappers David Grinspoon, Mark Var en medewerkers hebben uitgebreid op het idee met dien verstande dat de atmosfeer van Venus van het leven is aanvaardbaar ruimte. De 1962 en 1978 tussen de gelanceerde sonde bleek dat de venusian sfeer lagere en middelste deel van de omstandigheden van temperatuur en druk – 60 km – regels voor de microbiële leven mogelijkheid. Het oppervlak van de planeet omstandigheden, echter, bekend om zijn onvriendelijk, 450 graden Celsius boven de temperatuur.

Lima, die aan het hoofd van het onderzoek is zeer enthousiast om opnieuw te onderzoeken op de mogelijkheid van het leven van de atmosfeer van de planeet, na een toevallige ontmoeting tijdens voldaan Grzegorz Słowik poolse onderzoeker, die de studie co-auteur. Langzaam worden ze opgehaald voor de eerste keer dat er bacteriën in de Aarde, die licht absorberende eigenschappen, en deze kan hetzelfde zijn met die van de onbekende gevormde deeltjes, die onverklaarbare donkere vlekken te vormen in de Venus wolken. Spectroscoop van waarnemingen, vooral in het ultra-violette straling, tonen aan dat de donkere vlekken in geconcentreerd zwavelzuur en andere onbekende licht-absorberende deeltjes bestaan.

Als het donker is, zwavel plekken voor de dag lijkt

Als het donker is, zwavel plekken voor de dag lijktveranderen voortdurend hun vorm en contrast hen, en lijkt schaal afhankelijk van Lima die u wilt om ze te beschouwen. De donkere plekken op de vorming van deeltjes is bijna dezelfde afmetingen als de bacteriën op Aarde, hoewel de atmosfeer van Venus testen van instrumenten, zijn niet in staat om onderscheid te maken tussen de organische of anorganische aard materialen. De plekken kan worden vergelijkbaar met de algen in bloei, die regelmatig voorkomen op de Aarde, meren en oceanen.

De Venus van de wolk van een bemonstering optie om de VAMP, die vliegen, maar als een luchtballon, de planeet en de bewolking van het verblijf kan worden tot een jaar van de gegevens en de monsters te verzamelen. Dit is een microscoop ook draagt, die geschikt is voor micro-organismen te identificeren.

De Universiteit van Wisconsin wetenschapper en we blijven hopen dat een nieuw hoofdstuk kan worden geopend in de venusian leven, een onderzoek van de geschiedenis. Te dien einde, de lopende discussies met NASA ‘ s mogelijke deelname in de russische Roszkoszmosz Venyera-D missie is om de 2020 einde van het jaar te plannen. De Venyera-D de huidige plannen zijn onder andere een orbiter (orbital unit), een lander en een NASA-ondersteund door een oppervlak station en beweegbare toestellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright www.nanometing.nl 2022
Tech Nerd theme designed by Siteturner